DHA V.I.P GROUP

Sertai DHA V.I.P Group (FB Private Group) untuk menonton semula siri seminar online "Kenapa Sukar Hamil ?"

Eksklusif Bersama
Prof Dato' Dr. Hamid Arshat

DHA VIP GROUP adalah Group Private di dalam Facebook yang dibina untuk mengumpulkan pasangan dan wanita yang sedang menghadapi masalah kesuburan dan kehamilan. Didalam group ini, anda boleh menyaksikan semula semua video-video seminar sebelum ini dan mendapatkan khidmat nasihat dari insan yang disayangi, Prof. Dato’ Dr Hamid Arshat. Beliau akan berkongsi dengan penerangan melalui video-video pendek. Moga group ini memberi menfaat untuk semua. Anda mempunyai peluang bertanyakan soalan melalui borang soalan online.

Apa yang anda dapat dari DHA V.I.P Group

Setiap masalah pasti ada solusinya.  Masalah kesuburan dan kehamilan ini menjadi masalah negara, bukan masalah kita sahaja.  Kadar kesuburan negara menurun saban tahun.  Dengan panduan dan ilmu yang bakal dikongsikan di dalam DHA VIP Group ini, Insyaallah jika nasihat dan pandangan dari beliau digunapakai, kita akhirnya akan bergelar Ayah dan Ibu kepada si comel. Apa yang bakal anda dapat?

 

  •  Menonton seminar-seminar sebelum ini
  • Menonton video-video pendek DHA
  •  Tips Kehamilan dan Kesuburan dari DHA
  • Peluang Bertanya Soalan

Speaker

Dalam usaha beliau meluaskan lagi ilmu yang beliau miliki terutamanya dalam dunia digital ini, Prof. Dato’ Dr. Hamid Arshat kini telah dilantik sebagai Pengerusi kepada MommiBuddy Malaysia, satu inisiatif kepada aplikasi telefon pintar pertama buatan anak Malaysia yang fokus dalam membantu pengurusan perkembangan anak-anak kepada generasi ibu bapa moden.

Dato’ Dr. Hamid Arshat merupakan sumber rujukan orang-ramai untuk masalah kesuburan dan telah berkhidmat selama 50 tahun dalam bidang perubatan. Doktor yang peramah bersama pesakitnya, bersifat sangat penyabar, tetapi berperibadian tegas dan berprinsip.

Bermula mendapat pendidikan asas di Johor dan kemudiannya melanjutkan pengajian peringkat sarjana di Universiti Malaya pada tahun 1970, beliau , memperolehi MBBS di situ. Seterusnya pada tahun 1976 beliau mendapat MRCOG dari London diikuti FRCOG dari London juga pada tahun 1987. Dari situ berputiklah satu karier yang sungguh menarik yang beliau perolehi sepanjang kerjaya hidupnya menjadi seorang doktor pakar sakit puan.

Beliau pernah menjadi pensyarah di Universiti Kebangsaan Malaysia, Professor di Universiti yang sama. seterusnya beliau dilantik menjadi Pengarah Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluarga Negara. Akhirnya beliau menjadi Ketua Pengarah Lembaga Penduduk dan Pembangunan Keluara Negara. Setelah itu beliau membuka satu klinik pakar khas, sebagai seorang konsultan untuk memenuhi permintaan yang tinggi untuk perkhidmatannya khusus untuk masalah ketidaksuburan dan masalah sakit puan.

Prof Dato' Dr. Hamid Arshat

" Wanita berkahwin lambat berisiko sukar untuk hamil "

Trend terkini wanita moden adalah kahwin lambat, dengan alasan utamakan kerjaya dahulu, kumpul wang dahulu..sebenarnya berkahwin lewat adalah penyumbang kepada ketidaksuburan seseorang wanita”

DAFTAR SEKARANG DAN SERTAI DHA V.I.P GROUP

PASS Seminar live MommiBuddy "Kenapa Sukar Hamil? " RM90.00 Out of stock

Billing details

Additional information

Your order

Product
Quantity
Total
Cart Subtotal RM0.00
Order Total RM0.00
  • Pay securely with toyyibPay.

Your personal data will be used to process your order, support your experience throughout this website, and for other purposes described in our privacy policy.