SESI KONSULTASI 1 TO 1

BERSAMA PROF DATO DR HAMID ARSHAT,
PAKAR PERBIDANAN DAN SAKIT PUAN NO. 1 MALAYSIA.

SESI KONSULTASI 1 TO 1
BERSAMA PROF DATO DR HAMID ARSHAT,
PAKAR PERBIDANAN DAN SAKIT PUAN NO. 1 MALAYSIA.

Assalamualaikum,

Sudah lama anda menunggu untuk mendapatkan cahaya mata?
Adakah fikiran anda terbeban dengan masalah wanita yang dialami?
Adakah anda tahu tidak semua masalah kesuburan wanita perlukan pembedahan?

Saya menerima banyak permintaan untuk temujanji di klinik. Ada yang jauh dari Terengganu, Sabah, Johor & Brunei malah ada juga dari luar negara. Namun, temujanji di klinik sudah penuh sehingga tahun 2021. Bagi yang tinggal jauh, mungkin akan lebih terbeban dengan masa, kos perjalanan dan penginapan.

Jika ada yang batalkan temujanji, mungkin perlu menunggu setahun lagi untuk temujanji yang baru. Begitulah permintaan temujanji di klinik. Saya ingin membantu seramai mungkin pasangan untuk menimang cahaya mata & menyelesaikan masalah kesuburan.

Alhamdulillah, kini dengan teknologi yang ada, saya melancarkan temujanji secara “1 to 1 private” secara online. Anda boleh mendapat khidmat nasihat terus dari saya. Gunakan khidmat nasihat yang saya berikan ini untuk anda dapatkan rawatan susulan di mana-mana hospital pilihan anda. Segala prosedur sama seperti anda berjumpa saya di klinik!

Jumpa kita nanti di SESI KONSULTASI 1 TO 1 BERSAMA PROF DATO DR HAMID ARSHAT, PAKAR PERBIDANAN DAN SAKIT PUAN NO. 1 MALAYSIA.

• Mudah, Pantas & Jimat
• Terbuka Hanya Kepada Pesakit Baru Sahaja
• Fokus Kepada Masalah Anda Secara Spesifik